All El - din elektriker och industrielektriker i Söderköping, Norrköping, Linköping och Nyköping. Vi utför dina elinstallationer

 

Tjänster

All El utför såväl nyinstallationer som service och reparationer av elektrisk utrustning av alla slag. Vi tycker om utmaningar och fungerar ofta som bollplank och problemlösare åt våra kunder. Åt ett flertal kunder sköter vi den löpande elektriska servicen av deras anläggningar och med våra fullt utrustade servicebilar kan vi snabbt vara på plats om något inträffar. 

Inget jobb är för litet eller för stort, oavsett om du är villaägare eller driver en industri kan vi på All El hjälpa er med era elektriska bekymmer.

All El - vi har elrätta elektriker

Elrätta elektriker

Alla våra elektriker är så kallade "elrätta elektriker". Det innebär att vi löpande fortbildar oss så att vi är uppdaterade med det senaste inom branschen. Att anlita en elrätt elektriker är en trygghet för dig som kund. Bakom Elrätt står bland annat vår branschorganisation - Elektriska Installatörsorganisationen (EiO).

All El - vi har ROT-avdrag för dig som privatperson

ROT-avdrag för dig som privatperson

Du glömmer väl inte bort att du som anlitar oss som privatperson får använda ROT-avdraget när du anlitar oss för arbeten i ditt hem/sommarstuga?

Vill du veta mer om reglerna kring ROT kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida

All El - vi jobbar med solceller genom solcellsinstallationer.

Solceller

Sedan 2001 har vi arbetat med solcellsinstalltioner av olika mått - från mindre anläggningar på privata bostadshus till stora anläggningar för stora fastigheter och lantbruk. Detta gör vi i samarbete med Gridcon Solcellsteknik.

All El - vi installerar kameraövervakning, TV, antenner.

Kameraövervakning, tele, data, TV

Under sommaren 2016 har vi tagit över LA Teknik AB:s verksamhet i Söderköping och erbjuder som resultat av detta installation av kameraövervakning, tele, data, TV, antenner och paraboler.

All El - vi hjälper dig installera laddstolpe till din elbil

Vill du köpa elbil?

Vi hjälper dig gärna att installera en laddstolpe på din garageuppfart så att du snabbt och smidigt kan sätta bilen på laddning när du kommer hem.

All El - bor du på en ö? Vi har egen båt och kan lätt ta oss ut till dig.

Bor du på en ö?
Inga problem!

Genom åren har vi utfört en hel del arbeten ute på öar runt om i skärgården, och därför har vi en egen båt så att vi lätt kan ta oss ut till dig.